Join house of 100% human hair EXTENSIONS.

Prijavite se na nas newsletter za posebne ponude i popuste

Uvjeti prodaje

Uvod

Trgovac je dužan prije prodaje (tj. sklapanja ugovora), osigurati na jasan,

razumljiv i nedvosmislen način sljedeće podatke i obavijesti:
• različiti stupnjevi koji slijede u postupku sklapanja ugovora (prodaje/kupovine)
• načini i uvjeti plaćanja
• opis načina i roka isporuke proizvoda ili pružanja usluge
• troškovi dostave
• ugovorne odredbe
• opći uvjeti poslovanja ako su sastavni dio ugovora
• izjavu o poznatim ograničenjima izvoza carinskim propisima i bilo kojim
drugim relevantnim odredbama ukoliko su primjenjivi
• kodeksi postupanja u skladu s kojima postupa i informacije o tome kako
se ti kodeksi mogu pregledati elektroničkim putem
• usluge koje se nude nakon prodaje (servisiranje i prodaja zamjenskih
dijelova), jamstveni uvjeti koji se daju uz proizvod ili uslugu
• pravu kupca na raskid ugovora po Članku 45. Zakona o zaštiti potrošača,
roku za raskid, situacije po kojima je isključeno pravo kupca na raskid
ugovora, te uvjete reklamacija odnosno povrata novca i/ili robe
Trgovac je dužan mogućem kupcu osigurati tehnička sredstva za
prepoznavanje i ispravljanje pogrešnog unosa podataka prije završetka
kupovine.
Ugovorne odredbe i odredbe općih uvjeta poslovanja ugovora sklopljenih u
elektroničkom obliku moraju biti dostupne kupcima na način da im je
omogućeno njihovo spremanje, ponovno korištenje i reproduciranje

 

Nacini plaćanja

Jednokratno plaćanje

  • Plaćanje po dostavi gotovinom
  • Plaćanje karticama – Mastercard, Visa, DIners,American Express,Discover,JCD (Preko Paypal servisa). Corvus pay, Stripe
  • Google Pay/Apple pay/Stripe link
  • PayPal računom
  • Uplata po ponudi – internet bankarstvom, uplatnicom u banci ili virmanom

Plaćanje po dostavi gotovinom 

Uslugu plaćanja po dostavi Anton studio moda d.o.o nudi za područje cijele Hrvatske.

CorvusPay

Pri plaćanju na našoj web stranici koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najvišeg sigurnosnog standarda industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje. Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Payapl/Plaćanje karticama

Plaćanje se obavlja preko online servisa PAYPAL.

Uplata po ponudi 

Ukoliko korisnik kupnju želi obaviti plaćanjem po ponudi, narudžbu može kreirati putem web shopa i odabrati opciju plaćanja – uplatnica/virman.

Nakon što korisnik odabere proizvode koje želi naručiti te potvrdi narudžbu, povratno na e-mail adresu dobit će automatski ponudu s točnim iznosom za uplatu. Narudžbu će provjeriti web shop administrator te kontaktirati korisnika. Ukoliko su naručeni proizvodi raspoloživi web shop administrator ih rezervira do evidencije uplate. Roba se šalje nakon što uplata bude vidljiva na računu Anton studio moda d.o.o (provjerava i obrađuje web shop administrator).

Dostava

Dostava se naplaćuje dodatno, prilikom dolaska dostavljača.

Do 2KG 5,50 €

Do 5KG 6,00 €

Do 10KG 7,00 €

Otoci (izuzev Krka i Paga) se naplaćuju dodatnih 35 HRK bez obzira na težinu.

Naručena roba dostavlja se do ulaza u stambeni objekt. Ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Roba se dostavlja na području cijele Hrvatske koje pokriva nasa dostavna služba.

Dostavu vršimo najčešće kroz 3-5 radnih dana.

Cijene

Cijene su izražene u eurima (€) i u njima je uračunat PDV. Dodatno, Anton studio moda d.o.o zadržava pravo u nekim slučajevima postaviti – imati, različite cijene proizvoda u trgovinama i internet prodavaonici. Anton studio moda d.o.o zadržava pravo bez prethodne obavijesti u svakom trenutku odrediti popust, dnevne ili tjedne akcije, akcije za pojedini proizvod, grupu proizvoda i/ili za sve proizvode, kao i za određeni način plaćanja. Navedene pogodnosti mogu biti isključive za web kupovinu što će kupcu biti naznačeno prije same kupovine.

Sva naručena roba biti će isporučena po cijenama koje su vrijedile pri izradi ponude. Iznimno u situacijama ukoliko je došlo do greške pri utvrđivanju cijene Anton studio moda d.o.o može odbiti isporučiti takvu narudžbu. Cijena za svaki proizvod utvrđuje se pojedinačno. Proces upisivanja cijene na stranicu za svaki proizvod podložan je kontroli, no bez obzira na to postoji mogućnost nastanka greške jer je u pitanju ljudski faktor, a po prirodi stvari ne može se raditi o automatskom unosu.

Cijena za isti proizvod može se razlikovati u odnosu na vrstu plaćanja. U tom slučaju, na svakoj pojedinačnoj stranici proizvoda navedene su sve važeće cijene u odnosu na različite vrste plaćanja.

Proizvodi

Sve robe i usluge dostupne na Anton studio moda d.o.o Internet prodavaonici.

Slike i opisi

Anton studio moda d.o.o pokušava biti što precizniji u opisu proizvoda, ali ipak ne može garantirati da su opis, slika i tehnički podaci proizvoda u potpunosti točni.

Reklamacije

Prodavatelj se obvezuje isporučiti proizvod koji je ispravan te odgovara opisu proizvoda navedenom na beautyart.hr. Slika koja ilustrira proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda te kupac ne može reklamirati ovaj segment.

Naručeni proizvodi pakirani su tako da se ne oštećuju normalnim rukovanjem tijekom transporta/isporuke. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pošiljke pregledati ambalažu i uvjeriti se u ispravnost barkoda na istoj. Ako pakiranje pošiljke ima vidljivih oštećenja/nedostataka, preporučujemo da kupac odbije primitak iste jer postoji mogućnost da je proizvod unutar takvog pakiranja oštećen. Odbijanjem primitka, dostavna služba će pošiljku vratiti, uz napomenu da pošiljka sadrži nedostatak.

Reklamacije vezane za nedostatke proizvoda te svi ostali prigovori mogu se izjaviti u pisanoj formi putem elektroničke ili obične pošte te usmeno putem telefona:

021/537 003

Kupac mora artikl vratiti prodavatelju neoštećen i u nepromijenjenoj količini, osim kada je artikl uništen, pokvaren, izgubljen ili ukoliko se njegova količina smanjila, bez da bi za to kupac bio odgovaran. Odgovorni ste za bilo kakvu smanjenu vrijednost robe koja je posljedica rukovanja s njom drugačije nego što je potrebno za održavanje njezinih svojstava, karakteristika i performansi. Nismo dužni vratiti povrat kupovne cijene robe ako je njezina vrijednost smanjena zbog nepravilnog rukovanja i ako je roba ne samo otvorena, već i rabljena, istrošena i/ili oprana. Stoga s robom pažljivo rukujte dok je posjedujete.

Kupac je dužan vratiti proizvod prije povrata sredstava ili bilo koje zamjene, a povrat sredstava i zamjena vrše se u roku od 14 dana.

Prati nas
Vrh

Košara 0

RECENTLY VIEWED 0